20 april netwerkdag op golfclub The Dutch

Netwerken, workshops volgen en golfen: Finance Factor en Stichting AveCatorce organiseren op donderdag 20 april een zakelijke netwerkdag op ‘The Dutch’, de golfcourse van het KLM Open.

De gehele dag is er de mogelijkheid om te netwerken met de deelnemers van veertig aansprekende bedrijven uit onder andere de bankenwereld en technologiesector. Hiernaast kunt u negen holes spelen of een golfclinic volgen van een professional. Eten en drinken zijn inbegrepen.

In de workshops leggen innovatieve start-ups uit hoe zij geld verdienen met nieuwe technologieën als augmented reality of 3D-printing. Een fintechbedrijf laat zien hoe zij een concurrent worden voor een bank. Verder zijn er workshops op het gebied van verandermanagement, project effectiviteit en visual management. 

Opbrengst naar goed doel

De opbrengst van de dag gaat volledig naar kinderen in Colombia. Stichting AveCatorce helpt kinderen in armoede zich te ontwikkelen door sport. AveCatorce bouwt football courts, waarop lokale partners in het Zuid-Amerikaanse land elke week met honderd kinderen aan de slag gaan. Op deze veilige plek werken ze aan hun zelfvertrouwen, aan teamspirit en krijgen de kinderen structuur in hun bestaan.

Building goals together!”, is het thema van deze dag. Dit heeft een dubbele betekenis, legt coördinator en voorzitter van Stichting AveCatorce Stephan van Vliet uit. “Het staat voor samen dingen ondernemen. Een goal is een target in de zakenwereld, maar ook een doelpunt binnen het voetbal. Building is samen aan iets bouwen, maar ook de constructie van een football court.”  

De netwerkdag is op donderdag 20 april en begint om 11.30 u en duurt tot 23.00 u. Kijk op de website van het evenement om u aan te melden of meer informatie te ontvangen. Klik hier voor de Facebookpagina van de netwerkdag.

Dutch Executive Open

Ook de CFO Association zelf organiseert dit jaar een golftoernooi, na het grote succes van de eerste editie. Dit jaar zal het nog groter worden aangezien onze collega's van de CHRO Community meedoen. U kunt kostenloos deelnemen aan dit evenement, dat wordt georganiseerd in samenwerking met Workday. De tweede Dutch Executive Open vindt plaats op 27 juni op golfclub The International bij Badhoeverdorp. Teams van vier spelen een wedstrijd over 18 holes. Geïnteresseerden zonder ervaring kunnen deelnemen aan een golfclinic. Klik hier voor meer informatie over dit evenement.