Netwerken op topniveau voor CFO’s en FD’s

Word lid van de CFO Association, ‘s lands grootste adviesbureau van CFO’s en FD’s
De CFO Association is er voor CFO’s en FD’s die vooruit willen. Voor professionals die gaan voor groei. Duurzame groei. Van hun organisaties en van onze economie. Maar groeien is momenteel moeilijker dan ooit en succesvol zaken doen is steeds lastiger. Tegelijkertijd eisen stakeholders én meer rendement én minder risico’s.

Daarom is dit bij uitstek een tijd waarin u veel kunt hebben aan de expertise en ervaringen van uw collega’s. Zij kennen elkaars uitdagingen als geen ander. Zij brengen succes dichterbij. Net als u dragen zij een zware verantwoordelijk voor de groei en het succes van de onderneming. En net als u delen zij graag hun kennis met anderen.

U ontmoet tientallen collega CFO’s en FD’s op onze fora, diners, bijeenkomsten en events. Zij gingen u voor en werden lid van de CFO Association. Wat kunt u als lid van de CFO Association verwachten?

1. Peer to Peer Advies
Uw collega’s vertellen u vaak in een uur wat u wilt weten. Consultants hebben daar soms wel een dag voor nodig en doen dat zeker niet gratis. Heeft u advies nodig? De CFO Association brengt u graag in contact met de juiste collega’s of een van de aangesloten boardroom adviseurs.

2. CFO Fora
Het CFO Forum biedt een unieke gelegenheid om collega’s te ontmoeten en zaken te bespreken. De CFO Fora worden gehost door de partners van de CFO Association. Het bijwonen van de CFO Fora zal uw kennis, netwerk en knowhow direct versterken.

3. CFO Masterclasses
CFO Masterclasses bieden kennis en inzicht waarmee u direct uw voordeel doet. Zorgvuldig geselecteerde ‘thought leaders’ presenteren business cases, spreken openhartig over geleerde lessen en dagen u uit om actief deel te nemen aan de discussie.

4. CFO Round Tables
CFO Round Tables bieden een perfect platform om gedachten en ideeën uit te wisselen. Circa 15 deelnemers worden geselecteerd om een ongeëvenaard niveau van discussie te creëren. U gaat gegarandeerd naar huis met waardevolle inzichten.

5. CFO Executive Diners
De CFO Executive Diners zijn een ideale gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en bestaande contacten te verdiepen. Diner met uw collega’s in ‘s lands beste restaurants. Spreek vrijuit over de zaken waar u ‘s nachts van wakker ligt. Onder elkaar en in vertrouwen.

6. CFO Executive groups
Op zoek naar nog meer exclusiviteit en waarde? Voor de platinum leden maakt de CFO Association een agenda op maat. Bespreek met een vaste groep collega’s diepgaand cases. In vier besloten sessies worden problemen tot op de bodem uitgediept en oplossingen aangereikt.

7. CFO.nl en CFO Magazine
CFO’s en FD’s delen hun visie, inzichten en ervaringen op CFO.nl en in CFO Magazine.Experts vatten de belangrijkste issues samen binnen hoofdthema’s zoals Accounting & Tax, Capital & Finance, Risk, Control & Compliance, Human Capital, Corporate Growth en Digital Transformation.

8. CFO Directory
Uw prestaties, talenten en kennis worden onderstreept in de CFO Directory. Daartoe worden alle nieuwe leden geïnterviewd. De CFO Directory is het overzicht van uw collega’s die openstaan voor netwerken en helpt u te groeien naar een hoger professioneel niveau.

9. CFO Day & Leadership in Finance Summit
600 CFO’s en FD’s komen jaarlijks in april en juni bijeen voor inspirerende key notes, leerzame masterclasses en boeiende round table gesprekken tijdens de jaarcongressen CFO Day en Leadership in Finance Summit. Onmisbare events voor CFO’s en FD’s die hun bedrijf ingrijpend aan het vernieuwen zijn en die openstaan voor best practices.

Wie ontmoet u in de CFO Association?
Deelnemende bedrijven zijn o.a. Achmea, Albert Heijn, Atag, CSM, Desso, DHL, Eriks, Esprit Telecom, Gamma, Gasunie, Heineken, Helvoet , IHC Merwede, Ten Cate, Koops Furness, Lely, Mooy, NS, Philips, PLUS Retail, Port of Rotterdam, PostNL, PPG Industries, Prinsen Food, Randstad, Royal Agio Cigars, Royal HaskoningDHV, Schiphol, Sociale Verzekeringsbank, Stork Technical Services, T-Mobile, TenneT, Terberg Leasing, Thales, Twentieth Century Fox, Unica, Unirobe Meeus, Univar, Van Leeuwen, Van Wijnen.

Voor wie is de CFO Association?
De CFO Association is exclusief voor senior finance professionals van de Top 500 organisaties in Nederland. CFO’s, Financieel Directeuren, VP’s Finance en concerncontrollers behoren tot de doelgroep. Bent u werkzaam in een commerciële functie (sales, consultants, directeuren, account manager etc.), die zich richt op de CFO komt in aanmerking voor het Board Advisor Membership van de CFO Association.