Bezoek het FM Club Forum bij Oracle in Utrecht op 4 december | Gezocht leden raad van advies voor de FM Club in grote steden

Alhoewel de arbeidsmarkt en de economie iets lijken aan te trekken, gaat alles bij lange na nog niet zo gemakkelijk als voorheen. Banen liggen niet voor het oprapen, klanten krijg je niet meer zo snel. Je moet steeds harder werken. Je kansen zijn minder groot en ze komen ook minder vaak.

Van alle initiatieven om de impasse te doorbreken, blijkt netwerken nog altijd met stip op nummer 1 te staan. Solliciteer je op een nieuwe baan, dan ben je een van de 100 sollicitanten. Hoor je uit je netwerk dat men iemand zoekt, dan is je kans al sneller 10x zo groot. Je bent er eerder bij. En zo is het ook met zaken doen. Via je netwerk scoor je veel eerder een nieuwe klant dan door te adverteren, een ‘koud’ belletje te geven of een folder te sturen.Netwerken dus. Daarom starten wij in 2014 met FM Club in de grootste steden van Nederland [FM Club staat voor Financieel Management Club]. FM Club bestaat al sinds begin dit jaar als landelijk netwerk maar komt dus in 2014 ‘naar je toe’.Netwerken staat centraal in de FM Club, maar net zo belangrijk is het opdoen van kennis. Diverse experts geven op de bijeenkomsten van de FM Club inzicht in de laatste ontwikkelingen. Leden kunnen o.a. deelnemen aan vier lokale bijeenkomsten en diverse landelijke bijeenkomsten. Bovendien kun je als lid ook de lokale bijeenkomsten bezoeken van de FM Club in de andere steden. Met slechts een waardevolle tip of nuttig contact per jaar verdien je als lid je contributie vele malen terug.RAAD VAN ADVIESOm van de FM Club een succes te maken, zoeken wij hulp van een raad van advies. Wellicht is dat iets voor jou? De raad van advies van de FM Club komt twee keer per jaar bijeen om mee te denken over de agenda, de bijeenkomsten en het beleid. De leden van de raad van advies zijn goed zichtbaar in het netwerk en doen hun werk pro-deo. Leden van de raad van advies zijn bijvoorbeeld financieel directeuren van grotere bedrijven, een directeur van een bank, een accountantskantoor, een werving- en selectiebureau en een of meerdere zzp-ers. En ze hebben allemaal een sterk netwerk in de stad waar zij wonen en werken. Is het wellicht iets voor jou om lid te worden van de raad van advies? Of weet je nog iemand? Mail dan mij op alex@vangroningen.nl. Geef svp aan in welke stad je actief wilt worden en waarom je interesse hebt en wat je zou willen en kunnen doen. En als het kan, tips voor de agenda van 2014 zijn bijzonder welkom.KENNISMAKEN MET DE FM CLUB?Kom dan naar het FM Club Forum bij Oracle in Utrecht op 4 december. Vergroot je kennis tijdens de Masterclass ‘Next step voor de financial’ verzorgd door 3 inspirerende experts: William Bontes; CFO RET, Jacco Schonewille; Directeur IT-Councelor en Fabienne van Booma; VP Finance bij Oracle. Versterk daarna je netwerk met 100 vakgenoten en leden in het FM Club Café. Al 135 aanmeldingen. Meld je nu aan via http://FMClub.nl.Wij zijn benieuwd naar je reactie. Hartelijk dank en tot snel.Met vriendelijke groet,Alex van GroningenNL + 31 6 50 643 283 http://FMClub.nlPS Bekijk foto’s en verslagen van de vorige FM Club bijeenkomsten via http://FMClub.nl.