Carin van Huët is nieuwe CFO van FruitMasters

Directeur Food & Agri bij Rabobank wordt verantwoordelijk voor Finance & Controlling, ICT, S&OP, Duurzaamheid en Coöperatiezaken.

Carin van Huët is sinds deze maand de nieuwe CFO van telerscoöperatie FruitMasters. De voormalig directeur Food & Agri bij Rabobank wordt verantwoordelijk voor de afdelingen Finance & Controlling, ICT, S&OP, Duurzaamheid en Coöperatiezaken.

De aanstelling van een nieuwe financieel directeur past in de strategie Gezonde Groei 2030 van FruitMasters. "We werken aan een toekomstbestendige coöperatie en sector. Daarbij staat het rendement van onze telers centraal. Dit realiseren we door goed naar de opbrengsten en kosten te kijken", zegt CEO Adriaan Vis, die bestuurlijk verantwoordelijk blijft voor de coöperatie.

Van Huët, die als voorzitter van de sectortafel ook betrokken was bij het uittekenen van de contouren van het Landbouwakkoord is trots op de Nederlandse food- en agrisector: "Onze sector en telers zijn internationale koplopers, waarbij het belang van hoogwaardig en veilig voedsel vooropstaat. FruitMasters zet zich in voor een toekomstbestendige sector en ik ben vastbesloten mijn steentje daaraan bij te dragen."

Lees ook op CFO.nl: Hans Schuil (CFO Koninklijke Cosun): "Als het heel dynamisch wordt, moet je niet denken dat je zeker weet waar het naartoe gaat.”