Carlijn Janssen wordt nieuwe CFO Vomar

Huidige CFO, Jim Zwanenburg, wordt CEO.

Carlijn Janssen (40) zal per 1 april 2024 benoemd worden als nieuwe Chief Financial Officer (CFO) van Vomar Voordeelmarkt. Zij volgt daarmee Jim Zwanenburg op, die op zijn beurt CEO bij Vomar wordt.

Carlijn Janssen heeft veel ervaring opgedaan in verschillende financiële functies. Zo was ze tot november 2023 CFO bij Zijerveld (dochteronderneming van Royal FrieslandCampina) en financieel verantwoordelijk voor de Consumenten Zuivel tak op het Amerikaanse continent. Daarvoor werkte ze gedurende negen jaar bij Ahold Delhaize in verschillende financiële functies en heeft ze drie jaar finance rollen bij AkzoNobel vervuld.

"Ik ben ongelooflijk verheugd en trots om als CFO bij te gaan dragen aan het succes van Vomar. Het is een eer om deel uit te maken van dit dynamische team en ik kijk ernaar uit om samen met mijn collega's nieuwe resultaten te behalen en de al zeer succesvolle formule verder te gaan brengen”, aldus Carlijn Janssen.

Lees ook op CFO.nl: Frank Sluis (CFO Ahold Delhaize Europa en Indonesië): “Je komt alleen vooruit als je af en toe risico’s durft te nemen.”

Jim Zwanenburg, per 23 april 2024 CEO bij Vomar: “Met de aanstelling van Carlijn als CFO is het directieteam bij Vomar er klaar voor om het succes van de afgelopen jaren voort te zetten en verder te vergroten. We investeren de komende jaren volop in groei en duurzaam ondernemen. De ervaring van Carlijn zal hierbij van veel toegevoegde waarde zijn.”

Per 23 april zal Aart Haren, van (sinds 2014 CEO van Vomar) het bedrijf verlaten.