CFO Kees van Kalveen verlaat Nationale-Nederlanden Bank

Kalveen aan de slag als CFO bij Triodos.

Kees van Kalveen, CFO bij Nationale-Nederlanden Bank, verlaat het bedrijf per 1 januari 2023. De bank heeft het proces voor opvolging reeds gestart. Van Kalveen gaat aan de slag als CFO bij Triodos Bank voorgedragen als Chief Financial Officer. Van Kalveen is de definitieve opvolger van André Haag, die in de zomer de overstap maakte naar de Volksbank.

De invulling van zowel de Chief Risk Officer en de Chief Financial Officer vormden het afgelopen jaar een ingewikkelde puzzel voor Triodos. De stoelendans begon in januari 2022 toen CRO Carla van der Weerdt ziek uitviel. Van der Weerdt werd in eerste instantie vervangen door Franca Vossen, maar die vertrok al binnen een half jaar.

Chief Financial Officer André Haag nam vervolgens ook (tijdelijk) de CRO-taken op zich; een dubbelrol die na het vertrek van Haag op het bordje kwam te liggen van Willem Horstmann. Met de aanstelling van Kees van Kalveen lijkt Triodos de puzzel te hebben opgelost. Horstmann blijft de CRO tot Van der Weerdt terugkeert van haar ziekteverlof.