CFO Mark van den Biggelaar vertrekt bij Heijmans

Mark van den Biggelaar, de financieel topman van Heijmans, vertrekt in het voorjaar van 2017. Woordvoerder Marieke Swinkels van Heijmans laat weten dat er 'persoonlijke overwegingen' ten grondslag liggen aan het vertrek.

Lees ook: CFO Mark van den Biggelaar Heijmans: kampen met lage marges en hoge risico’s
De rol van Finance in vastgoedontwikkeling

In goed overleg met de Raad van Commissarissen zal Van den Biggelaar (48) – sinds 2009 CFO – de jaarcijfers 2016 afronden, en daarna terugtreden als financieel bestuurder. Van den Biggelaar zal tot en met juni 2017 beschikbaar zijn voor overdracht van werkzaamheden.

De Raad van Commissarissen bedankt hem voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling van Heijmans in afgelopen zeven jaar. Meer specifiek gaat het dan onder meer over het verhogen van de interne- en externe transparantie, versterken van de financiële functie, de prestaties van de Duitse bedrijven en de succesvolle ontwikkeling en implementatie van een nieuw ERP platform. De Raad van Commissarissen betreurt het vertrek, maar respecteert zijn keuze. De Raad van Commissarissen is gestart met een proces om te komen tot de benoeming van een nieuwe financieel bestuurder.