CFO Profiel: Robert Carsouw

Robert Carsouw is in 2021 benoemd tot CFO van Schiphol Group.

Robert Carsouws CV is een stuk korter dan zijn collega CFO’s. Waar veel CFO’s bij meerdere bedrijven ervaring op heeft gedaan, was Carsouw al sinds 1997 senior partner bij McKinsey & Co. Hier heeft hij 24 jaar van zijn carrière doorgebracht. Na ruim twee decennia is het tijd voor iets nieuws; ‘’Bij Schiphol Group kan ik mijn ervaring inzetten in een bedrijf en een sector die ik goed ken. Er zijn grote uitdagingen en ik kijk er naar uit daar mijn bijdrage aan te leveren.”

Over Schiphol Group
Royal Schiphol Group is een luchthavenonderneming met een belangrijke maatschappelijke opdracht. Royal Schiphol Group is eigenaar en exploitant van Amsterdam Airport Schiphol, Rotterdam The Hague Airport en Lelystad Airport en heeft een meerderheidsbelang in Eindhoven Airport. De luchthavens van de groep creëren waarde voor de samenleving en de economie, met veiligheid als essentiële factor. Alle Nederlandse luchthavens van de Schiphol Group dragen, samen met onze internationale activiteiten, bij aan onze 'Why’: Connecting your world.

Naam: Robert Carsouw
Bedrijf: Schiphol Group
Nationaliteit: Nederlands

Carriere
2021 – heden CFO (Chief financial officer), Schiphol Group

1997 – 2021 Senior partner, McKinsey & Co

1994 – 1997 Project manager management systems, Procter & Gamble

Opleiding
Onbekend

Dit profiel is onderdeel van een reeks. Op CFO.nl worden alle Nederlandse top-CFO's geportretteerd in de rubriek Who's who.

Gerelateerde artikelen