Freddy Dijkman tekent bij als CFO van Recharge.com

Ad interim aanstelling wordt permanent.

Het Europese betalingsbedrijf Recharge.com heeft deze week de vaste benoeming aangekondigd van Freddy Dijkman als Chief Financial Officer. Nadat hij in mei 2021 bij het bedrijf kwam als interim CFO, blijft hij nu permanent in de functie van CFO. Recent kondigde het technologiebedrijf de aanwerving aan van voormalig Amazon-directeur David Lindheimer als Chief Product and Technology Officer.

Voordat Dijkman bij Recharge.com kwam, bekleedde hij eerder CFO-functies bij andere snelle technologiegedreven bedrijven, waaronder T-Mobile, Kinly en Avaya. Hier was hij verantwoordelijk voor het verbeteren en transformeren van go-to-market-strategieën en bestaande bedrijfsmodellen.
Of, zoals Recharge.com's CEO Günther Vogelpoel het zegt: "Freddy is een zakelijk leider die een schat aan kennis en ervaring meebrengt."

Recharge.com is een van Europa's snelstgroeiende technologiebedrijven dat ieder jaar in 150 landen meer dan 500 miljoen dollar aan betalingen van consumentenmerken verwerkt, onder andere voor Apple, Google, Spotify, Xbox en PlayStation. Het toenemende gebruik van smartphones, e-wallets en alternatieve betaalmethoden – en de groeiende behoefte aan privacy en internationale transacties – staan aan de basis van de groei van Recharge.com.