Jan-Pieter van Vreeswijk is nieuwe CFO van Highberg

Van Vreeswijk was hiervoor CFO van HeadFirst Group.

Highberg, een consultingbureau in organisatorische, digitale en duurzaamheids- transformatie, heeft sinds vandaag een nieuwe CFO, Jan-Pieter van Vreeswijk (55 jaar). Van Vreeswijk wordt verantwoordelijk voor strategische financiële besluitvorming en het initiëren van nieuwe business development strategieën.

Met meer dan 35 jaar ervaring in finance en auditing brengt Jan-Pieter de nodige kennis mee over het bouwen en opschalen van organisaties. Voorafgaand aan zijn aanstelling bij Highberg, bekleedde hij de positie van Group Finance & Integration director en CFO bij HeadFirst, waar hij vijf internationale acquisities succesvol heeft afgerond. Zijn carrière begon bij EY, waarna hij zijn sporen verdiende in de HR-industrie bij Vedior Holding, later overgenomen door Randstad. Hier verwierf Jan-Pieter internationale ervaring door te werken en te wonen in Italië, en samen te werken met entiteiten in onder andere de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, India en Japan.

Als betrokken CFO kun je samen met vakgenoten invloed uitoefenen op de toekomst binnen jouw sector. Bespreek belangrijke trends, ontwikkelingen en strategieën tijdens onze online CFO.nl Panels. Geïnteresseerd in kosteloze deelname? Bezoek CFO.nl/panel voor meer informatie en sluit je aan.

De benoeming van Jan-Pieter van Vreeswijk komt op een strategisch moment voor Highberg. Het bureau ondergaat een snelle internationale groei.

Han Driessen, Chief Executive Officer bij Highberg, zegt over de aanstelling: Jan-Pieter is een zeer bekwame leider met een schat aan ervaring in het succesvol laten groeien van organisaties. Zijn diepgaande expertise en bewezen leiderschap zijn van onschatbare waarde voor Highberg. Zijn visie en strategisch inzicht zullen ons helpen om onze ambitieuze doelen te bereiken. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij een fantastische aanvulling is voor ons team.”

Bepaal jij wat AI voor je doet, of bepaalt AI straks wat jij zult doen? Kom hierover in gesprek op 7 november met 300 vakgenoten en experts tijdens Leadership in Finance Summit 2024 in Amersfoort. Meld je nu gratis aan en ontdek hoe AI jouw rol van finance leader herdefinieert.

Gerelateerde artikelen