Jeroen van Erven nieuwe CFO SD Worx Group

Jeroen van Erven is benoemd tot CFO van de Belgische HR-dienstverlener SD Worx Group. Hij gaat deel uitmaken van de Executive Committee van het bedrijf.

Van Erven heeft veel internationale M&A-ervaring. SD Worx Group is zelf flink op overnamepad. Zo nam het bedrijf deze maand al Flexpoint Group over. In oktober vorig jaar kocht het bedrijf VIO Interim. 

Van Erven was voorheen CFO van Mastercard in Azië en het Pacifische gebied. Hij werkte sinds 2001 voor dit bedrijf. Daarvoor was hij controller en CFO Noord-Amerika voor de beurgsgenoteerde vastgoedbelegger Corio. Van Erven studeerde economie in Groningen en behaalde een MBA aan de Columbia Universiteit in New York. Hij startte zijn carrière in 1992 als audit manager bij BDO in New York en Mexico.

“Wat mij aanspreekt in de payroll en HR sector, is de dynamiek die er momenteel speelt. Kijk naar de vele beschikbare data en hoe we artificiële intelligentie en andere nieuwe technologieën kunnen gaan toepassen in onze business. We moeten blijven inspelen op nieuwe trends en nadenken over diensten met meerwaarde, zodat de HR manager een echte strategische businesspartner wordt”, zegt Van Erven over zijn benoeming in een persbericht.