Kim Essebaggers-Verdouw is de nieuwe CFO van Sympower

Essebagger-Verdouw was de laatste jaren CFO van Vandebron en daarvoor CFO van SoftwareONE Nederland.

Sinds deze maand is bekend dat Kim Essebagger-Verdouw de nieuwe CFO is van Sympower, een Nederlands technologiebedrijf dat actief is op het gebied van energiemanagement en duurzaamheid. Het bedrijf richt zich op de flexibilisering van het elektriciteitsnet door middel van “demand response”-oplossingen. Sympower helpt bedrijven en huishoudens hun elektriciteitsverbruik af te stemmen op de beschikbaarheid van hernieuwbare energiebronnen, zoals wind- en zonne-energie. Op deze manier kunnen energienetwerken efficiënter worden gebruikt en kan de integratie van duurzame energie worden bevorderd.

Essebagger-Verdouw was de laatste jaren CFO van Vandebron en daarvoor CFO van SoftwareONE Nederland.

Lees ook op CFO.nl: CFO Panel Energie: “Alleen wanneer je als CFO begrijpt voor welke uitdagingen we staan in de energietransitie, kun je meesturen op budgetten.”

Als betrokken CFO kun je samen met vakgenoten invloed uitoefenen op de toekomst binnen jouw sector. Bespreek belangrijke trends, ontwikkelingen en strategieën tijdens onze online CFO.nl Panels. Geïnteresseerd in kosteloze deelname? Bezoek CFO.nl/panel voor meer informatie en sluit je aan.

 

 

 

Gerelateerde artikelen