Laurens Siesling benoemd tot CFO van Nederlands IT Managed Services Provider platform van Riverdam

Investeringsmaatschappij acquireerde vier regionaal opererende IT Managed Services Providers.

Investeringsmaatschappij Riverdam heeft Laurens Siesling benoemd tot nieuwe CFO van hun snelgroeiende IT Managed Services Provider platform. Riverdam heeft de laatste jaren flink geïnvesteerd in de acquisitie van regionaal opererende IT Managed Services Providers. Op dit moment heeft Riverdam vier regionaal opererende IT Managed Services Providers gecreëerd, verspreid over vier locaties in Nederland: Altios Cloud Experts in Apeldoorn, Emma Solutions ICT in Den Bosch, Office IT in Sneek en Xaris ICT in Wognum. Bij Riverdam zal hij, samen met CEO Erik van Laar gaan werken aan een groot nationaal platform voor deze regionale IT-bedrijven.

Generatieve AI betekent een cruciaal keerpunt voor CFO’s. Het kan veel taken automatiseren, waardoor er meer tijd is voor strategische beslissingen. Maar hoe ver zijn we écht met AI in finance? En hoe ver ben jij met jouw AI-implementatie? Het is tijd voor het eerlijke gesprek tijdens CFO Studio. Meld je nu gratis aan en praat live mee op 2 oktober!

 

Siesling was voor zijn benoeming werkzaam als Financial Director bij Team.Blue in Nederland. Daar was hij betrokken bij de implementatie van een nieuw ERP systeem en de optimalisatie van de CapEx administration en reporting – maar ook bij de transformatie van het audit proces en het versterken van zijn Finance team,

Lees ook op CFO.nl: Generatieve AI en de CFO: een leidraad

Als betrokken CFO kun je samen met vakgenoten invloed uitoefenen op de toekomst binnen jouw sector. Bespreek belangrijke trends, ontwikkelingen en strategieën tijdens onze online CFO.nl Panels. Geïnteresseerd in kosteloze deelname? Bezoek CFO.nl/panel voor meer informatie en sluit je aan.

Gerelateerde artikelen