Line-up sprekers en geheel programma Private Equity Summit 2017

Het Private Equity Summit staat dit jaar in het teken van ondernemerschap. Te vaak slagen bedrijven er niet in groeidoelstellingen te realiseren omdat ze intern de zaken niet op orde hebben: toenemende afstand van de frontlinie, verlies van verantwoording door managementlaag na managementlaag en bureaucratie vernietigen ondernemerschap en groei, blijkt uit onderzoek van Bain & Company.

—> Bekijk hier de advertentie in Het Financieele Dagblad (18 mei)
—> Bezoek direct PESummit.nl
—> Meld u nu kosteloos* aan voor ‘s lands grootste congres over PE en M&A

Hoe zorgt u als private-equitymanager en ondernemer ervoor dat bedrijven kunnen blijven ondernemen zonder dat de klant uit het oog wordt verloren? U hoort het van ondernemers, investeerders, corporates, bankiers, criticasters en experts op het gebied van marketing, digitalisering, innovatie, finance, HR en maatschappij tijdens het Private Equity Summit op 7 juni in het Rosarium in Amsterdam. Een onmisbaar middagprogramma met unieke inzichten en verrassende visies voor investerend en ondernemend Nederland. Bezoek de zesde editie van het Private Equity Summit en hef het glas met ruim 250 rainmakers tijdens de netwerkborrel. Meld u nu kosteloos* aan voor ‘s lands grootste congres over Private Equity en M&A via PESummit.nl
 
Een greep uit het inspirerende middagprogramma:

  • Opening: Stage Entertainment in the fast lane
  • Masterclass: Investeren in onzekerheidsmanagement
  • Masterclass: Trammeland in het buitenland
  • Round Table: PE meets Chief Information Officer (PostNL)
  • Round Table PE meets Chief Human Resources Officer
  • Round Table: Ondernemerschap van private equity buiten de landsgrenzen

–> Bekijk hier het volledige programma van het Private Equity Summit

Laat u inspireren en word uitgedaagd door onder anderen:

Het Private Equity Summit is kosteloos toegankelijk voor CFO’s / Financieel Directeuren en M&A Directors werkzaam voor organisaties met een minimale omzet vanaf 50 miljoen euro en voor Full Members van de M&A en CFO Community. Heeft u interesse of vragen over uw deelname? Neem dan gerust contact op met M&A Community Manager, Ezri Joy Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 06-46384782.

Gerelateerde artikelen