Madelon van Leenen is de nieuwe Group CFO van 123inkt.nl

Van Leenen was eerder CFO bij AVEX International en Index Hospitality Systems.

Vanaf deze maand is Madelon van Leenen de CFO van 123inkt.nl, online marktleider op het gebied van printersupplies. Het Nederlandse e-commercebedrijf heeft vele dochterondernemingen in binnen- en buitenland, waaronder 123accu.nl, 123led.nl, 123-3D.nl, 123schoon.nl, 123inkt.be, kabelshop.nl en Staples. Het bedrijf telt wereldwijd bijna 1.800 medewerkers en heeft ambitieuze plannen om de grootste e-commercespeler in Europa te worden op het gebied van (3D)printersupplies, kantoorartikelen en andere verbruiksartikelen, zoals accu’s en ledlampen.

 

Als betrokken CFO kun je samen met vakgenoten invloed uitoefenen op de toekomst binnen jouw sector. Bespreek belangrijke trends, ontwikkelingen en strategieën tijdens onze online CFO.nl Panels. Geïnteresseerd in kosteloze deelname? Bezoek CFO.nl/panel voor meer informatie en sluit je aan.

 

Van Leenen was kort CFO van AVEX International, een audiovisuele dienstverlener en daarvoor in verschillende rollen werkzaam bij Index Hospitality Systems, wereldleider in end-to-end hospitality oplossingen.

 

Gerelateerde artikelen