Mario Duniec nieuwe CFO Europe van Döhler Group

Duniec maakt stap van nationaal naar internationaal binnen Döhler Group.

Mario Duniec, ruim 12 jaar werkzaam voor Döhler, maakt de internationale stap om voor 11 entiteiten in Europa (Nederland, Duitsland, Denemarken, Spanje, Italië, Frankrijk en de UK) de rol van CFO aan te nemen. Döhler is een wereldwijde producent, marketeer en leverancier van op technologie gebaseerde natuurlijke ingrediënten, ingrediëntsystemen en geïntegreerde oplossingen voor de voedings- en drankenindustrie.

Vanwege de forse globale groei die Döhler de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, is vanuit het hoofdkantoor besloten om het financiële management model hierop aan te passen. Onder andere de regio Europa zal  anders worden georganiseerd.

Eerder vervulde Duniec verschillende financiële functies binnen Döhler en was daarvoor geruime tijd werkzaam als Finance Manager voor een internationaal opererende meubelproducent.

Als betrokken CFO kun je samen met vakgenoten invloed uitoefenen op de toekomst binnen jouw sector. Bespreek belangrijke trends, ontwikkelingen en strategieën tijdens onze online CFO.nl Panels. Geïnteresseerd in kosteloze deelname? Bezoek CFO.nl/panel voor meer informatie en sluit je aan.

Gerelateerde artikelen