Mark Lamers is benoemd tot nieuwe CFO van Nearfield Instruments

Lamers maakt overstap van Fintech naar halfgeleidersindustrie.

Mark Lamers is benoemd tot nieuwe CFO van Nearfield Instruments, met ingang van 1 april 2024. Voordat hij bij Nearfield kwam, was Mark CFO bij BUX. Daarvoor bekleedde Mark verschillende functies bij ABN AMRO, waar hij 14 jaar werkte als investment banker op het gebied van Fusies & Overnames en Equity Capital Markets. Hij was betrokken bij veel transacties op de aandelenmarkt, waaronder beursintroducties, aandelenuitgiften en terugkoopacties (inclusief voor ASML).

Lamers: "Ik kijk er erg naar uit om bij te dragen aan de groei van Nearfield Instruments tot de wereldleider in Metrologie & Inspectie-apparatuur. De halfgeleiderindustrie heeft een grote impact op het leven van mensen, niet alleen technisch maar ook vanuit geopolitiek perspectief."

Hamed Sadegian (CEO): "We zijn verheugd dat Mark aan boord is, aangezien hij aanzienlijke ervaring meebrengt vanuit zowel een bedrijfs- als een scale-up-perspectief. Hij heeft een brede achtergrond in economie en bankwezen die ons zal helpen het bedrijf te laten groeien en te professionaliseren, voortbouwend op het sterke fundament van wat we in 2016 zijn begonnen."

Lees ook op CFO.nl: CFO van de scale-up#4: Mark Lamers (BUX): "Wij reiken die helpende beleggingshand toe."

Ook naar FM Dag 2024 komen?
Op 17 april a.s. zal FM Dag “Orakels” in het teken staan van het beantwoorden van de meest urgente vragen van CFO’s, finance directors, financieel managers en controllers. Vanuit CFO.nl mogen wij dit jaar een beperkt aantal toegangskaarten weggeven aan leden van onze CFO Community die werkzaam zijn voor organisaties met een omzet van minimaal € 50 miljoen. Wil jij dit jaar ook aanwezig zijn op FM Dag, stuur dan een mail naar Amber Overbosch, Community Manager van CFO Community: amberoverbosch@sijthoffmedia.nl