Maureen Lub naar Mourik als financieel directeur

Technisch dienstverlener Mourik heeft Maureen Lub MSc. RA benoemd tot financieel directeur.

Maureen Lub, die veel ervaring opgebouwd in financiële functies bij onder meer Damen Shipyards en EY, gaat financieel leiding geven aan de divisie Mourik Industry in Rotterdam. 

“We zijn blij dat we zo’n talentvolle en deskundige vrouw als Maureen kunnen verwelkomen bij Mourik”, stelt de CEO van Mourik: Kees Jan Mourik. “Bij haar vorige werkgever Damen Shipyards heeft ze veel ervaring opgedaan in het werken in een internationaal familiebedrijf. Korte lijnen, veel eigen verantwoordelijkheid en bouwen voor de lange termijn. We zien in haar een grote aanwinst en we zijn verheugd dat ze opnieuw voor een familiebedrijf heeft gekozen.”

Mourik Industry, onderdeel van Joh. Mourik & Co. Holding B.V, is al 50 jaar actief  in de (petro)chemische industrie en heeft zich ontwikkeld tot een multidisciplinaire dienstverlener voor de wereld van morgen. De specialist is wereldwijd actief in industriële reiniging, mechanisch en civiele werken, integraal onderhoud, tank(terminal)onderhoud, catalyst handling, industriële conservering en milieutechniek. Mourik Industry biedt werk aan circa 840 gespecialiseerde medewerkers.

Mourik, wereldspeler en familiebedrijf in één
Mourik, met hoofdkantoor in Groot-Ammers, behoort bij de grotere zelfstandige familiebedrijven van Nederland. Een B2B-dienstverlener op het gebied van infrastructuur, industriële diensten en bouw. Bijna 100 jaar na haar oprichting is Mourik een bedrijf met een omzet van 476 miljoen euro en wereldwijd 2.200 medewerkers. Mourik biedt klanten in de publieke en private sector een multidisciplinair pakket als totaaloplossing.