Mayte Oosterveld wordt per mei de nieuwe CFO van Just Eat Takeaway.com

Oud CFO en interim-CEO van Plus is beoogd opvolger van Brent Wissink.

Mayte Oosterveld wordt per mei voorgedragen als de nieuwe CFO van Just Eat Takeaway.com. Ze volgt hiermee Brent Wissink op, die in juli van het vorige jaar aankondigde zijn positie als chief financial officer en lid van de raad van bestuur neer te leggen.

Oosterveld was sinds 2019 werkzaam bij Plus Holding B.V., aanvankelijk als CFO. Begin 2024 heeft zij op interim-basis de rol van co-CEO op zich genomen binnen het bedrijf.

Eerder in haar carrière was Mayte in dienst bij Goldman Sachs in Londen en Ahold Delhaize. Daarnaast vervult ze een rol in de raad van toezicht bij het Diabetes Fonds.

Voorzitter Dick Boer, namens de raad van commissarissen, spreekt zijn vreugde uit over de komst van Mayte Oosterveld: "Ik heb het genoegen gehad eerder met Mayte samen te werken bij Ahold Delhaize. Ze zal waardevol financieel leiderschap toevoegen aan de raad van bestuur."

Lees ook op CFO.nl: Isabelle Damen (CFO Teijin Aramid): “Ondanks haperende supplychains en exploderende energieprijzen zijn we nog steeds marktleider.”