Mieke Philipsen volgt Hans Schuil op als CFO van Cosun

Schuil wordt CFO van business groep: Cosun Beet Company

Mieke Philipsen (52), op dit moment CFO van Rousselot, producent van gelatine en collageen en een dochterbedrijf van de Amerikaanse multinational Darling Ingredients. Philipsen, die actief was in verschillende internationale, financiële functies – onder andere bij PwC, Boskalis en als Area controller bij Vanderlande Industries – brengt veel ervaring met zich mee op het gebied van procesoptimalisaties, fusies en overnames en de implementatie van bedrijfs- en digitale transformaties.

Lees ook: Hans Schuil (CFO Koninklijke Cosun): “Als het heel dynamisch wordt, moet je niet denken dat je zeker weet waar het naartoe gaat.”

Philipsen start per 15 februari 2024 als CFO van Cosun en volgt daarmee de huidige CFO Hans Schuil op. Schuil, CFO van Cosun sinds 2016, gaat een nieuwe, belangrijke uitdaging aan als CFO en directielid van Cosun Beet Company, een van de businessgroepen van Cosun. 

Eerder dit jaar interviewde CFO Magazine hem nog over het slagvaardiger maken van de Finance discipline en de Cosun strategie Unlock 25.