Nadine van der Meulen wordt nieuwe CFO NN Bank

Van der Meulen wordt opvolger Kees van Kalveen.

NN Group benoemt Nadine van der Meulen per 1 februari 2023 als Chief Financial Officer (CFO) van Nationale-Nederlanden Bank (NN Bank). Van der Meulen volgt Kees van Kalveen op die per 1 januari Nationale-Nederlanden verlaat. Pieter Emmen, CRO van NN Bank, is voor de tussenliggende maand waarnemend CFO.

Nationale-Nederlanden Bank krijgt nieuwe CFO

  • Van der Meulen volgt Kees van Kalveen op per februari
  • Pieter Emmen (CRO) tijdelijk CFO
  • Nieuwe CFO sterk track-record strategie en M&A

Nadine van der Meulen is sinds 2018 werkzaam bij NN Group als Head of Corporate Development & Group Strategy. In deze positie ondersteunde zij de Management Board van NN Group bij strategische beslissingen over de business portfolio samenstelling en de financiële doelstellingen. Van 2005 tot 2018 was Van der Meulen werkzaam bij Morgan Stanley in Londen. Hier vervulde zij diverse (management) posities onder andere als Insurance Equity Research Analyst. Van 1999 tot 2005 was zij in dienst bij Goldman Sachs in Londen.

Marcel Zuidam, CEO NN Bank: ‘Nadine brengt een jarenlange en brede internationale ervaring in de financiële sector en kennis van financiële markten mee. Ze heeft met haar energieke persoonlijkheid en sterke communicatieve vaardigheden impactvolle resultaten geboekt op het gebied van Strategie, M&A en in andere complexe trajecten. Ik verwelkom haar binnen ons team en kijk er naar uit om met haar samen te werken aan de verdere groei van NN Bank.

Nationale-Nederlanden Bank N.V. (NN Bank) biedt ongeveer één miljoen voornamelijk Nederlandse klanten financiële diensten op het gebied van sparen, banksparen, beleggen, hypotheken en kredietverlening. NN Bank is een dochtervennootschap van NN Group N.V., een internationale financiële dienstverlener, actief in 11 landen, met een sterke aanwezigheid in een aantal Europese landen en Japan. NN Group N.V. is genoteerd aan Euronext Amsterdam (NN).

Schrijf je nu gratis in voor de CFO Nieuwsbrief: https://mijn.cfo.nl/signup
En volg ons op: https://www.linkedin.com/company/cfo-nl/