Paul Noordeman CFO Topicus

Paul Noordeman is de nieuwe CFO van techbedrijf Topicus. Hij is per 1 maart toegetreden tot de directie.

De CFO gaat bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Topicus en de voorgenomen internationalisatie van de bedrijfsactiviteiten.

Noordeman werkte vanaf 2000 als CFO en M&A-adviseur voor diverse organisaties. Bedrijven waarvoor hij werkte zijn onder andere Radio 538, Koninklijke Ahrend en Cliq Digital A.G. Eerder was hij betrokken bij de internationale expansie van Endemol.

“We zijn verheugd met de benoeming van Paul Noordeman als CFO van Topicus. Paul is een financieel strateeg en zijn ruime kennis in financieel management en ervaring bij internationale organisaties zorgen voor de perfecte match. Hij zal helpen onze business verder te ontwikkelen en daarbij voortbouwen op recente successen,” aldus CEO Daan Dijkhuizen over de benoeming.

“Ik ben vereerd om aan de slag te gaan bij Topicus, een innovatieve speler die betrouwbare IT platformen bouwt. Samen met collega’s helpen de organisatie naar een volgend level te brengen en de strategische doelstellingen te verwezenlijken” zegt Paul Noordeman. 

Topicus bouwt software platformen die inspelen op maatschappelijke vraagstukken. Het bedrijf maakte afgelopen jaren een sterke groei door. Op dit moment werken er inmiddels meer dan 900 mensen bij het ICT-bedrijf.