Paul Roehrig, Managing Director, Center for The Future of Work bij Cognizant: de introductie van Code Halo’s

“Er zijn razendsnelle veranderingen gaande op het gebied van data en informatie,” zegt Paul Roehrig, Managing Director van het Center for The Future of Work, denktank van de wereldwijde IT dienstverener Cognizant. Roehrig is de schrijver van een uitdagend boek waarin hij uitlegt hoe bedrijven in de nabije toekomst gebruik zullen (moeten gaan) maken van de informatie die er binnen organisaties, processen, producten én bij mensen aanwezig is. Hij noemt die informatie Code Halo’s.

Roehrig had donderdagmiddag een openhartig gesprek met community manager Kevin Mottard van de CFO Association. De Amerikaanse veranderingsgoeroe gaf een mooi inkijkje in  de veranderingen die door digitaal datagebruik worden aangezwengeld. Hij haalde daarbij treffende voorbeelden aan zoals dat van Netflix, die in één klap het hele videolandschap veranderde.

Binnenkort verschijnt op deze website het hele interview met Roehrig, waarin hij uitlegt hoe CFO’s kunnen voorkomen dat ze de boot missen.

Roehrig is ook één van de sprekers tijdens CFO Day, dat op 5 juni plaatsvindt in Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee.

__________________________________________________________________________________Association voor CFO’s en FD’s  De CFO Association is dé exclusieve community voor CFO’s en FD’s in Nederland. De CFO Association biedt u een schat aan ervaring, kennis en inspiratie. Word lid van dit peer to peer adviesbureau en laat u adviseren door de top CFO’s van Nederland.

Als lid bent u welkom tijdens de exclusieve netwerkevenementen en congressen CFO Day en Finance Transformation. Topevenementen vol inspiratie, interactie, know-how, hoog niveau aan hospitality en netwerken met collega CFO’s en Finance Directors. Dit is netwerken op topniveau. Bekijk de komende evenementen van de CFO Association.Word direct lid van de CFO Association.