Paul Steltenpool is de nieuwe CFO van Boelens de Gruyter

Nieuwe CFO afkomstig van het Real Estate Indirect Tax team PricewaterhouseCoopers.

Paul Steltenpool is sinds deze maand CFO en MT-lid van vastgoedontwikkelaar Boelens de Gruyter. Steltenpool hield zich de afgelopen 13 jaar in het Real Estate Indirect Tax team bij PricewaterhouseCoopers bezig met de fiscaliteit van internationale en nationale vastgoedbeleggers, (structurering van) beleggingsfondsen, de verwerving van vastgoedportefeuilles en vastgoed(her)ontwikkeling en beperkte rechten. 

Steltenpool studeerde Fiscale Economie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en heeft zich verdiept in de vastgoedsector aan de Amsterdam School of Real Estate.

Ook naar FM Dag 2024 komen?
Op 17 april a.s. zal FM Dag “Orakels” in het teken staan van het beantwoorden van de meest urgente vragen van CFO’s, finance directors, financieel managers en controllers. Vanuit CFO.nl mogen wij dit jaar een beperkt aantal toegangskaarten weggeven aan leden van onze CFO Community die werkzaam zijn voor organisaties met een omzet van minimaal € 50 miljoen. Wil jij dit jaar ook aanwezig zijn op FM Dag, stuur dan een mail naar Amber Overbosch, Community Manager van CFO Community: amberoverbosch@sijthoffmedia.nl