Opwarmen voor CFO Day 2017

Nog twee weken, dan staat CFO Day 2017 op het programma. Sprekers en partners ontmoetten elkaar dinsdagavond tijdens het jaarlijkse Sprekersdiner.

De ontmoeting vond plaats op grote hoogte: de 23ste verdieping van het gebouw van advocatenkantoor Houthoff Buruma, met als fraai decor het uitzicht over Amsterdam en omgeving. CFO Community Manager Kevin Mottard opende de bijeenkomst met een introductie over het jaarthema van de CFO Association: Embrace Entrepreneurship. Een video over het boek The Founder's Mentality, de inspiratiebron voor het thema, kleurde het verhaal verder in. Groei brengt complexiteit met zich mee en complexiteit is een sluipmoordenaar van die groei. De vraag is hoe je dit kunt voorkomen: "Hoe zorgen we ervoor dat we als financials zaken niet onnodig moeilijk maken? En hoe kunnen we het ondernemerschap in onze bedrijven behouden?"

Die vragen worden straks beantwoord tijdens de CFO Day 2017. Onder andere Prins Constantijn, Amerika-correspondent Michiel Vos, CEO van Coolblue Pieter Zwart, schaatscoach Jac Orie, CEO van Rituals Raymond Cloosterman, CFO van Simpel Guido Nap en CFO van Sligro Rob van der Sluijs zullen spreken op het evenement in Huis ter Duin op donderdag 1 juni (kijk hier voor het volledige programma).

Het doel van deze avond was, zoals Mottard zei, elkaar beter leren kennen en een goede onderlinge sfeer creëren: "Dat ga je straks zeker merken op het podium bij CFO Day." 

Klik hier om alle foto's te bekijken


 

Op CFO.nl verschenen de afgelopen weken al artikelen naar aanleiding van CFO Day. Klik op de links om ze terug te lezen:
Chris Zook: "Matrixorganisatie is valse profeet"
Kevin Weijers: Plan niet alles vooruit, dan mis je kansen
Ruben van Zwieten: "CFO's moeten vaker roman lezen"
Test de Founder's Mentality in uw bedrijf