TIE Kinetix lanceert nieuwe website om papierloos te factureren

TIE Kinetix heeft een nieuwe webomgeving rondom papierloos factureren gelanceerd. Als initiatiefnemer van het eerste uur op het gebied van e-invoicing wil TIE Kinetix met deze portal leveranciers aan overheid, gemeenten en aangesloten bedrijven een mogelijkheid bieden om onderling veilig en kosteloos te factureren.

Na een jarenlange samenwerking met Logius kan www.papierloosfactureren.nl nu als zelfstandige en onafhankelijke oplossing worden aangeboden.    Ieder jaar worden er miljoenen facturen naar overheid, gemeenten en bedrijven gestuurd. Deze facturen worden voor een groot deel nog handmatig verwerkt. Om kosten en tijd te besparen, stimuleert de overheid bedrijven elektronische facturen te verzenden naar overheid en gemeenten. Facturen hoeven niet langer te worden geprint of gearchiveerd en bedrijven zijn niet langer afhankelijk van derden. Hiermee kunnen besparingen oplopend tot 50% worden gerealiseerd.___________________________________________________________________________________________________

Bezoek gratis Financial Systems, dé vakbeurs voor financiële software

Bent u op zoek naar perfecte financiële software? Kom donderdag 21 mei 2014 naar dé jaarlijkse IT beurs voor financiële professionals:• Ontmoet 30 topaanbieders en honderden professionele bezoekers op 1 dag• Compleet overzicht van de Nederlandse markt voor financiële software• Doorlopend programma van expertsessies en productpresentatiesEntree is kosteloos voor de doelgroep. Meld u direct aan via http://Financial-Systems.nl___________________________________________________________________________________________________  De nieuwe website van papierloosfactureren.nl stelt zowel de leverancier als de afnemer in staat om via dit portaal facturen uit te wisselen. Veilig, snel en betrouwbaar. Door aansluitingen op Digipoort, Simplerinvoicing en het TIE Kinetix Business Network is er geen enkele beperking om direct gebruik te kunnen maken van deze oplossing. Met een directe aansluiting op uw eigen ERP omgeving die uw financiële processen, zoals factureren, betalingen en boekhouding beheert, maakt u het gehele proces papierloos.Natascha Heijboer, Country Manager Benelux van TIE Kinetix: “Met dit portaal maken we het gebruik van e-invoicing heel laagdrempelig en kunnen overheid en bedrijfsleven echt invulling geven aan een gestructureerde en vooral duurzame oplossing om het aantal papieren facturen omlaag te brengen. Het vraagt vaak hoge automatiseringsinvesteringen om elektronische facturatie mogelijk te maken. Met deze online oplossing wordt elektronisch factureren met de overheid en bedrijfsleven bereikbaar voor iedereen.” Over TIE KinetixTIE Kinetix hervormt de digitale handelsketen door het aanbieden van “Total Integrated E-Commerce” oplossingen. Deze oplossingen maximaliseren de omzet kansen door het minimaliseren van de energie en middelen die nodig zijn in het proces van online marketing, verkoop, levering en optimalisatie. Klanten en partners van TIE Kinetix profiteren constant van innovatieve, bewezen, hoogstaande technologieën, die worden ondersteund door ruim 25 jaar ervaring en prestigieuze onderscheidingen. TIE Kinetix verzorgt de technologie, zodat onze klanten en partners zich kunnen blijven richten op hun kernactiviteiten. TIE Kinetix is een beursgenoteerd bedrijf (Euronext Amsterdam: TIE) met kantoren in de Verenigde Staten, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Verenigd Koninkrijk en Australië.