Unit4 Fiscaal Gemak voorzien van nieuwe functionaliteit

De fiscale cloudsoftware Unit4 Fiscaal Gemak is uitgebreid met functies die fiscale aangifte en advieswerkzaamheden eenvoudiger maken.

Dankzij de nieuwe mogelijkheden kunnen fiscalisten nog eenvoudiger hun werkzaamheden uitvoeren. Unit4 ligt op schema in de ontwikkeling van de fiscale cloudsoftware tot volwaardig alternatief van offline pakketten. Daarbij ligt de focus op uitgebreide functionaliteit gecombineerd met gebruiksgemak.

Unit4 Fiscaal Gemak werd vorig jaar geïntroduceerd als de cloud-opvolger van Unit4 Fiscaal en Unit4 Fiscaal Manager. Ondanks dat Unit4 Fiscaal na overleg met de brancheverenigingen SRA en NOAB nog een jaar langer ondersteund wordt, werkt Unit4 in een razendsnel tempo door aan uitbreiding van het fiscale cloudproduct. ‘De nieuw opgeleverde functionaliteit maken van Unit4 Fiscaal Gemak de meest geavanceerde cloudoplossing en is daarmee een meer dan volwaardig alternatief voor de offline pakketten’, stelt Han Boxebeld, productmanager Fiscaal bij Unit4.

Unit4 Fiscaal Gemak is uitgebreid met  vele nieuwe functies.o Zo is het nu mogelijk een VPB aangifte automatisch te consolideren.o Er zijn op een gebruiksvriendelijke manier uitgebreide autorisaties voor gebruikers in te regelen.o Indeling in klantgroepen en meerdere beconnummers en pki’s mogelijko Voor ieder type aangifte is een werkproces in te stellen.o Het design is aangepast

Een volledig overzicht van de mogelijkheden staat op www.unit4fiscaalgemak.nl/nieuws.