Vandaag in FD: Finance Carrière Bijlage van Alex van Groningen

Met veel trots presenteert Alex van Groningen vandaag, vrijdag 24 juni 2011, de Finance Carrière Bijlage als bijsluiter in het Financieele Dagblad!

U kunt de bijlage hier downloaden.

Het thema van deze unieke bijlage is Finance Carrière. Centraal staat de vraag wat de laatste ontwikkelingen zijn in de markt voor financieel talent. U treft prachtige bijdragen aan van toonaangevende organisaties, zoals ASML, Ernst & Young, ConQuaestor en Resources Global Professionals.

Daarnaast presenteert Alex van Groningen het onderzoek: Best Employers to Work For in Finance 2011 in de bijlage. Wat zijn de top 100 meest favoriete werkgevers voor finance professionals in 2011? Welke bedrijven stegen en daalden ten opzichte van vorig jaar? Wat zijn andere actuele trends en ontwikkelingen? En hoe kunnen werkgevers inspelen op de markt voor financieel talent?

U vindt in de bijlage ook een artikel over de controller anno 2011. Wat kenmerkt deze duizendpoot en hoe gaat deze kernfunctie zich de komende jaren verder ontwikkelen? De bijlage is een must-read voor financials die op de hoogte willen blijven van hun vakgebied en marktpartijen die actief zijn op de markt voor financieel talent. Tot slot staat de bijlage boordevol met interessante financiële vacatures.

Wij wensen u veel leesplezier!