Collin Seyger wordt nieuwe CFO van iO

CFO verlaat recruitment gigant voor blended agency met mondiale ambities.

Deze maand is Collin Seyger begonnen als CFO binnen iO, een blended agency, dat opereert op het snijvlak van de technologie- en consultancywereld. Omdat iO ambitieuze doelstellingen heeft om in een volgend stadium verder door te groeien, ook buiten de Benelux en Scandinavië, is deze aanwerving van een nieuwe CFO een belangrijke stap ter voorbereiding van de strategie.

Vanuit zijn ervaring zal Seyger een drijvende kracht zijn voor iO. De CFO kijkt terug op meer dan 20 jaar ervaring in finance (o.a. AkzoNobel, Atlas Professionals en ilionx) en is sinds 2015 ook actief in de private equity-sector (o.a. HAL investments en Egeria). ​ 

Lees meer over Finance en Marketing: CFO meets CMO (Vijfhart IT): "Brand identity fungeert nu echt als kompas om geld te besparen."

“Finance is voor mij een integraal onderdeel van een bedrijf. Ik hou niet van afdeling-denken; ik denk liever in processen”, aldus de pas aangetreden CFO. “In mijn nieuwe functie wil ik in gesprek gaan met de mensen, hen meenemen in de ongelooflijke journey die iO al een tijdje aan het afleggen is. Ik kijk ernaar uit om samen met alle iO-collega's van deze volgende stap een succes te maken.” 

Lees ook: CFO meets CMO (SD Worx): “Voor CFO’s is het belangrijk om te beseffen dat groei niet vanzelf komt.”