Exact introduceert nieuwe tijdregistratie-app

Exact brengt de tijdregistratie-app ‘Hour entry’ op de zakelijke markt. Medewerkers kunnen met deze app overal en altijd hun facturabele uren registreren. De app is gekoppeld aan Exact Synergy en zorgt ervoor dat bedrijven altijd inzicht hebben in de uren van medewerkers, zodat tijdig factureren en het inplannen van capaciteit zo efficiënt mogelijk gebeurt.

De app is gratis beschikbaar voor zowel Android als iOS. De verwachting is dat de app eind van dit jaar beschikbaar komt voor Windows. De toevoeging van deze app aan het Exact App Center zet de teller op een 13-tal mobiele Exact-apps. App-updates

Naast de introductie van de tijdregistratie-app, kondigt Exact een aantal updates aan voor zijn bestaande apps:• Push-functionaliteit voor CRM-appMet deze nieuwe functionaliteit krijgt de gebruiker meteen een melding als er een nieuwe activiteit in de werkstroom verschijnt, bijvoorbeeld een nieuwe lead of terugbelverzoek. Vanuit deze melding kan de activiteit meteen geopend en behandeld worden. • Field Service-appMet deze app hebben buitendienstmedewerkers alle benodigde klantgegevens altijd binnen handbereik. De aftekenprocedure is volledig vernieuwd zodat de handtekening altijd op de juiste plek terecht komt. Door veelgebruikte gegevens op de tablet zelf te laden, zijn handelingen als het registreren van materialen, uren alsmede het aftekenen zelf sneller uit te voeren. Hierdoor kunnen service medewerkers efficiënter werken, proactiever en sneller reageren en meer taken per dag uitvoeren waardoor de omzet en klanttevredenheid stijgen.• BeveiligingDe apps worden nu naar keuze beveiligd door middel van een pincode. Om deze beveiliging nog verder aan te scherpen, kunnen systeembeheerders deze verplicht gaan stellen voor hun medewerkers. De apps kunnen dan alleen gebruikt worden als de extra pincodebeveiliging is ingeschakeld. Hierdoor is de beveiliging van bedrijfsdata gewaarborgd. • Apps beschikbaar voor WindowsIn de loop van 2015 zullen de apps ook voor Windows 10 beschikbaar gemaakt worden. Gebruikers kunnen dan het gemak van de apps niet alleen op Windows Phone of Tablets ervaren, maar zelfs op hun PC en/of laptop.

Aan het einde van 2015 zijn daarmee alle Exact-apps voor zowel het Android- en iOS-platform, alsook het Windows-platform beschikbaar.