Hoe scoort u op de drie bouwstenen van geluk? Doe de test

Wat zijn uw belangrijkste geluksbronnen? Hoe ziet het happines-dashboard van de Nederlandse CFO eruit? Een test van de geluksprofessor geeft inzicht.

Bakken met stress, weken van 80 uur, overvolle agenda’s  en een niet-aflatende werkdruk. Voor veel mensen is het de realiteit. Een realiteit die mijlenver af lijkt te staan van een gelukkig leven.
En dat is een probleem, want gelukkige werknemers presteren beter, zijn productiever en creatiever, blijkt uit onderzoek. Reden genoeg dus om inzicht te krijgen in het geluksniveau en manieren te vinden om dit te doen stijgen.

‘Geluksprofessor’ Patrick van Hees ontwikkelde een test die inzicht geeft in hoe u scoort op de drie belangrijkste bouwstenen voor een gelukkig leven. Dit inzicht kan helpen om geluk te vergroten. Doe de test.

Van Hees sprak tijdens het Jaarcongres Financetransformation in een sessie gefaciliteerd door FinanceFactor. In een interview doet hij een oproep aan financials om te investeren in geluk. Van Hees: “Financials werken vaak met dashboards om te zien of het goed gaat met de financiële situatie van hun bedrijf, maar dan stel ik ze de vraag: heb je ook een dashboard voor je eigen geluk?” 

Gerelateerde artikelen