‘Huub van Rozendaal Award’ voor familiebedrijf

De CFO bij het Familiebedrijf Award krijgt een nieuwe naam. De prijs heet voortaan de Huub van Rozendaal Award, vernoemd naar de vorig jaar overleden oud-CFO van Sligro. 

Sinds 2015 wordt er een award uitgereikt aan een CFO die succesvol is binnen een familiebedrijf. Bij de CFO Awards vallen meestal grote corporates in de prijzen. De familiebedrijven zijn vaak onzichtbaar. Huub van Rozendaal, als CFO zeer betrokken bij de CFO Community, pleitte daarom voor een award voor familiebedrijven en was daarmee één van de grondleggers van de nieuwe award. In 2015 zat hij in de eerste jury, toen Luuk van der Pal van Enza Zaden de winnaar was. 

Vanaf 2016 wordt de prijs uitgereikt op de jaarlijkse FM Dag voor familiebedrijven. Huub was zeer betrokken bij de organisatie van dit event, dacht mee over de keuze voor sprekers en over de uitreiking van de prijs. 

In de aanloop van FM Dag 2017 werd bekend dat Huub van Rozendaal ernstig ziek was. Na een kort ziekbed is hij overleden. In overleg met de familie hebben we besloten de award voortaan zijn naam te geven. Dit als eerbetoon aan een CFO die stond voor het familiebedrijf en een belangrijke rol heeft gespeeld in het ontwikkelen van deze community. 

De eerste Huub van Rozendaal Award wordt uitgereikt op FM Dag op 14 november in Den Bosch