Jan Bos is benoemd tot CFO van Royal Reesink

Oud-CFO PostNL en BME Group is de opvolger van Maaike Schipperheijn.

Jan Bos was hiervoor zeven jaar CFO bij PostNL en recentelijk als Group CFO bij de Building Materials Europe (BME) Group. Maaike Schipperheijn, heeft besloten Reesink te verlaten nadat ze een belangrijke rol heeft gespeeld in het herschikken en verder professionaliseren van de financiële organisatie en het realiseren van groei. Sinds enkele weken heeft Jan Bos de rol van CFO op zich genomen.

Lees ook op CFO.nl: Maaike Schipperheijn (CFO Royal Reesink): “De markt om ons heen verandert en Royal Reesink moet meeveranderen." 

Rogier van der Linde, CEO bij Royal Reesink: "Ik wil mijn waardering uitspreken voor de solide bijdragen van Maaike. Haar leiderschap, passie en toewijding zijn belangrijk geweest bij het mede-leiden van de Raad van Bestuur. We hebben samen mijlpalen bereikt, en ik ben dankbaar voor het teamwork en de steun die Maaike mij en het hele Executive Committee heeft geboden. Met de komst van Jan Bos ben ik ervan overtuigd dat hij een belangrijke impact zal hebben op de volgende stappen in onze reis. We zijn allemaal enthousiast om Jan in ons team te verwelkomen en kijken ernaar uit om de toonaangevende wereldwijde distributeur van machines te worden."

Lees ook op CFO.nl: CFO Profiel: Jan Bos

Ook naar FM Dag 2024 komen?
Op 17 april a.s. zal FM Dag “Orakels” in het teken staan van het beantwoorden van de meest urgente vragen van CFO’s, finance directors, financieel managers en controllers. Vanuit CFO.nl mogen wij dit jaar een beperkt aantal toegangskaarten weggeven aan leden van onze CFO Community die werkzaam zijn voor organisaties met een omzet van minimaal € 50 miljoen. Wil jij dit jaar ook aanwezig zijn op FM Dag, stuur dan een mail naar Amber Overbosch, Community Manager van CFO Community: amberoverbosch@sijthoffmedia.nl