Marc Pijsel is nieuwe CFO bij Europese contentmaker PAKT

PAKT telt acht contentproductiebedrijven in Nederland, Zweden en België.

PAKT, een groep van acht content productiebedrijven gevestigd in Nederland, Zweden en België, verwelkomt Marc Pijsel als Chief Financial Officer (CFO). Marc Pijsel vormt samen met Maartje van Wijk, Maurice Wenneker (beiden Co-CEO), en Lydia Gumbs (COO), het managementteam van PAKT.

Pijsel was de afgelopen jaren CFO bij content marketing agency Matter. Na het faillissement van de moederorganisatie MPG in april 2019, maakte hij als CFO een doorstart mogelijk en werd mede-eigenaar binnen een nieuwe PE-constructie. De groep groeide verder, onder andere door meerdere acquisities. Voor zijn rol als CFO bij Matter was Pijsel controller bij onder andere bij Roto Smeets en Senefelder Misset. 

Lees ook: Collin Seyger wordt nieuwe CFO van iO, blended agency met mondiale ambities

Financieel management

Als CFO bij PAKT zal Pijsel verantwoordelijk zijn voor het financieel management, inclusief het beheren van financiële rapportages, het optimaliseren van financiële processen en het waarborgen van de synergie tussen de verschillende bedrijven in de groep. Daarnaast zal hij zich richten op het begeleiden van de buy & build.

Maurice Wenneker: "Wij heel blij dat we Marc kunnen verwelkomen in ons team. Zijn uitgebreide ervaring en unieke inzicht zullen van onschatbare waarde zijn bij het verder uitbouwen van PAKT, ons Europese eco-systeem van productiemaatschappijen."

Marc Pijsel: "Ik ben onder de indruk van de kwaliteit en de drive van de mensen van PAKT en zie ernaar uit een bijdrage te leveren aan het voortzetten van de groei."