Marinke Phaff is de nieuwe CFO (en COO) van MR MARVIS

Phaff werkte eerder voor fonQ en Suitsupply.

MR MARVIS heeft Marinke Phaff benoemd tot CFO/COO. Phaff is deze maand begonnen en voert in haar nieuwe functie de financiële strategie aan. Daarnaast richt ze zich op het bevorderen van de (internationale) bedrijfsgroei en op het waarborgen van de financiële duurzaamheid.

Tot februari dit jaar was Phaff CFO/COO bij webwinkel fonQ, een functie die ze ruim twee jaar vervulde. Eerder werkte ze onder meer zo’n vier jaar voor het herenmodemerk Suitsupply, onder andere als COO. “MR MARVIS groeit snel, waardoor ook de bedrijfsvoering complexer wordt”, zegt CEO David Sipkens. “Marinke’s bestuurservaring, financiële kundigheid en gedegen kennis van de kleding- en e-commercebranche maken haar tot de perfecte persoon om bij te dragen aan een toekomstbestendig MR MARVIS.”

Lees ook op CFO.nl: Jurriaan Pouw (CFO van HEMA): “Altijd een leuk gesprek als je op een feestje vertelt dat je voor HEMA werkt.”

Als betrokken CFO kun je samen met vakgenoten invloed uitoefenen op de toekomst binnen jouw sector. Bespreek belangrijke trends, ontwikkelingen en strategieën tijdens onze online CFO.nl Panels. Geïnteresseerd in kosteloze deelname? Bezoek CFO.nl/panel voor meer informatie en sluit je aan.

Gerelateerde artikelen