Protokol wil blockchain-toepassingen eenvoudiger maken

Protokol, de enterprise blockchain-provider, is gelanceerd om blockchain voor de zakelijke markt te vereenvoudigen.

Het bedrijf levert op maat gemaakte blockchain-oplossingen die echte zakelijke uitdagingen snel en effectief oplossen, en creëert nieuwe mogelijkheden om inkomstenkansen te vergroten.

Gartner voorspelt dat de zakelijke meerwaarde van blockchain zal groeien tot meer dan 176 miljard dollar in 2025 en meer dan $ 3,1 biljoen dollar in 2030. Het brede gebrek aan interne blockchain-mogelijkheden, gecombineerd met problemen rond schaalvergroting en integratie, heeft organisaties geteisterd die proberen blockchain-technologie op grote schaal toe te passen. Hier komt Protokol om de hoek kijken. Het bedrijf is gebaseerd op één kernprincipe: eenvoud. Het is bedoeld om bedrijven te helpen de voordelen van blockchain-technologie echt te begrijpen en te benutten, door hen bij elke stap te begeleiden, van planning en productie tot ROI.

Protokol biedt oplossingen voor de hele levenscyclus van blockchain-ontwikkeling, van digitaal advies voor diegenen die zich willen voorbereiden op transformatie en hun bedrijf toekomstbestendig willen maken, tot strategische blockchain-adviesdiensten en aangepaste blockchain-ontwikkeling, tot bijscholing van interne teams, onderhoud, schaalvergroting en ondersteuning. Door het zeer aanpasbare ARK-blockchainplatform als basis te gebruiken, is de technologie van Protokol ontworpen om te integreren met de bestaande bedrijfsinfrastructuur in plaats van deze te vervangen. Dit alles betekent dat de implementatie van blockchain veel eenvoudiger en gestroomlijnder wordt, waardoor ROI realistisch wordt in plaats van toekomstgericht.

Lars Rensing, CEO van Protokol en medeoprichter van ARK: “Blockchain-technologie kan ingewikkeld zijn, maar dat betekent niet dat het gebruik ervan moet zijn. We werken eraan om ervoor te zorgen dat onze klanten onze blockchain-oplossingen echt begrijpen en ervan profiteren. Dit varieert van blockchain-consultancy tot het in een vroeg stadium beginnen met een bedrijf en hen helpen te begrijpen waar blockchain zou kunnen passen in hun bredere digitale strategie. Dit stelt ons in staat om de onzekerheid en toetredingsdrempels rond blockchain te verminderen en oplossingen voor onze klanten te implementeren die de uitdagingen in hun bedrijf echt aanpakken; waardoor ze efficiënter kunnen werken, de winstgevendheid kunnen verbeteren en concurrerend kunnen blijven."

Voor meer informatie: https://www.protokol.com/