Reeleezee koppelt zijn Portal met Exact Online en AFAS

Met de Scan en Boek-oplossing in Reeleezee Portal hebben accountants een centrale plek voor het ontvangen en beheren van facturen in de cloud. Nu is het ook mogelijk om deze Portal te koppelen aan de online boekhoudpakketten van Exact en AFAS. Hierdoor kunnen accountants gebruik maken van de Scan en Boek-technologie van Reeleezee in combinatie met hun bestaande administratie(s).

Met Scan en Boek in Reeleezee Portal kunnen accountants papieren facturen digitaal verwerken. Reeleezee klanten ontvangen facturen op hun unieke Reeleezee-e-mailadres in hun Inbox. De facturen worden vanuit deze Inbox omgezet in een boekingsvoorstel. Dit voorstel kan door de gebruiker worden gecontroleerd en bevestigd, of zelfs volledig automatisch worden ingeboekt samen met de gescande factuur, in het inkoopboek van Exact Online of AFAS.

Reeleezee koppelt met Exact Online door middel van een directe verbinding met de Exact Online-webservice. De verbinding met de AFAS On Premises omgeving ontstaat via Reeleezee ‘PortalConnector’.