Schrijf je nu in voor de C-week ‘De geknipte mens’: 26 t/m 29 april

Hoe maakbaar is de mens? En wat betekent dat voor ons als werknemers en werkgevers? Daarover gaat de C-week van onze Belgische collega’s.

Wat bedoelen we, als we praten over 'ontwikkeling'? Meer kennis, invloed, geld? Een betere match tussen onze vaardigheden en onze omgeving? Hoe maakbaar zijn we – en worden we straks allemaal designer humans?

De disruptie van Covid-19 pandemie – maar ook langer lopende ontwikkelingen als AI en IoT – maken deze vragen alleen maar relevanter, voor alle C-levels. Daarom tasten we in de laatste week van april (26 t/m 29 april) de grenzen van onze flexibiliteit af in een reeks gratis te bezoeken online keynotes en mini-conferenties, onder de noemer: ‘de geknipte mens’.

Niet alleen voor CFO’s
Iedere dag van 11:00 tot 12:00 uur – en ook in de middag – nodigen we jullie uit voor een gratis online Keynote of Round Table sessie met interessante gasten uit België.

– Hetty Helsmoortel (Moleculair bioloog) & Hans Claus, (Directeur gevangenis Oudenaarde) over knippen in menselijk DNA en 'niet helemaal in het plaatje passen'.

 Elke Geraerts, (Doctor in de psychologie en CEO van Better Minds at Work) & Marian Donner (auteur van o.a. het 'Zelfverwoestingsboek') over de zelfhulpindustrie.

– Adrie van der Poel (voormalig wielrenner en veldrijder, vader van Mathieu van der Poel) & Leen Gorissen (duurzaamheidsexpert, transitiedeskundige en innovatiebioloog) over 'nature en nurture'.

Voor het volledige programma kijk hier.

Nieuwsgierig?

Onze C-week is niet alleen bedoeld voor CFO’s, maar ook voor CEO’s, CHRO’s, CIO’s en COO’s – en eigenlijk voor iedereen die meer wil weten over ‘de maakbare mens’.

Schrijf je nu in via deze link.

 

 

Gerelateerde artikelen