CFO’s binden strijd aan op tweede editie Dutch Executive Open

Golfbaan The International in Badhoevedorp was gisteren decor voor de tweede editie van de Dutch Executive Open.

>> Bekijk hier alle foto's

Een mooie golfbaan en prachtig weer: na een succesvolle eerst editie in 2016, was het dinsdag 27 juni opnieuw tijd voor de Dutch Executive Open, een samenwerking tussen Alex van Groningen en Workday. Het idee voor het golftoernooi ontstond twee jaar geleden, toen een aantal CFO's samenkwam op het KLM Open. De Dutch Executive Open was geboren. Welk team mag zich dit jaar de winnaar noemen?

Ook mensen zonder een GVB konden aan de slag: onder begeleiding van trainers volgden zij een golfclinic en kwamen zo in contact met deze sport. Veertien enthousiastelingen deden eerste ervaringen op met afslaan, chippen en putten.  

’s Ochtends waren 38 deelnemers na een uitgebreid ontbijt al van start gegaan met de wedstrijd. De executives speelden 18 holes, met onderweg stops voor eten en drinken. Er werd gespeeld volgens de regels van Texas Scramble, een vaak gebruikte vorm bij bedrijfswedstrijden. Pas tegen half zes keerden de laatste deelnemers terug in het Clubhouse.

De winnaars

Toen de borrel op het ruime terras van het complex inmiddels al flink op gang was, vond de prijsuitreiking plaats. Het team van Robert-Jan van Berckel, Dump van Seventer, Jeroen Beljaars en Maaike Hilbrand ging er met de hoofdprijs vandoor.


Het winnende team (kijk hieronder voor foto's van de tweede en derde plek)

Ook waren er prijzen voor de neary en the longest. Marc Alblas wist de bal binnen een meter van de vlag te krijgen op een hole waarbij over water geslagen moest worden. De prijzen voor de verste slag, gehouden op de laatste hole, gingen naar Eric Taal en Caroline van den Bosch.


Marc Alblas ontvangt een prijs voor het behalen van de neary

Tenslotte was er nog een speciale prijs die via verloting te winnen viel. Robert-Jan van Berckel mag volgend jaar de befaamde Ryder Cup bezoeken.


Maaike Hilbrand van Workday verzorgt de prijsuitreiking


De 2e prijs


De 3e prijs