Validators benoemt nieuwe CFO: Ingrid Klaassens

Onderzoeksbureau wil groei strak aansturen vanuit Finance.

Sinds januari is Ingrid Klaassens benoemd tot CFO bij het onderzoeksbureau Validators. Klaassens is aangesteld om de groei financieel strak aan te sturen en optimale waardecreatie te borgen binnen het bedrijf. 

Martin Leeflang: "Met Ingrid Klaassens benoeming als CFO markeert Validators een hoofdstuk. Ze deelt onze innovatievisie, begrijpt onze groeipotentie en brengt financiële kennis en leiderschapservaring mee. Ik ben ervan overtuigd dat Ingrid een sleutelrol zal spelen als enabler van onze ambities om de (internationale) markt te bedienen met onderzoek en schaalbare technologie voor merken en marketingbureaus. Tegelijkertijd blijven we vooroplopen door sneller te innoveren dan de markt met wetenschappelijke methoden en de nieuwste AI-toepassingen die de researchsector ingrijpend zullen veranderen." 

Ingrid Klaassens: "Het groeipotentieel en de ambitie van Validators geven mij enorm veel energie. Bij Validators ga ik mij inzetten om financieel pragmatische oplossingen te bieden om de strategische groei te laten slagen." 

Lees ook op CFO.nl: Fraudepogingen bij 83% van de financieel directeuren