Agile Finance onthuld

06 november 2017
Oracle

Het nieuwe operationele model voor moderne financiën

Er is een nieuw operationeel model in opkomst, genaamd 'agile finance'. Dit model biedt betere ondersteuning voor digitale businessmodellen en nieuwe manieren van werken. Het digitale tijdperk en de turbulente omstandigheden in de markt bieden niet alleen kansen, maar zijn ook een bedreiging voor alle soorten businessmodellen. En geen enkel bedrijf ontspringt de dans.

Een organisatie die flexibel wil zijn, moet strategisch alert zijn, wendbaar genoeg om snel veranderingen door te voeren, en moet zich snel kunnen aanpassen bij het najagen van betere resultaten en waarde voor stakeholders. Agile finance-leidinggevenden stappen sneller dan anderen over op het nieuwe operationele model voor moderne financiën, en zorgen daarmee voor meer flexibiliteit en betere resultaten voor het bedrijf.

In Het nieuwe operationele model voor moderne financiën onthullen we de eigenschappen van agile finance-leidinggevenden en de strategieën die u nodig hebt voor het opzetten van een moderne financieel operationeel model, waarmee u innovatie stimuleert en succesvol kunt zijn in de hedendaagse digitale economie.

Download rechts voor meer informatie over het agile finance-model voor moderne organisaties.