Annemieke den Otter, CFO Ordina, treedt terug

Annemieke den Otter treedt per 1 januari 2021 terug als lid van de Raad van Bestuur/Chief Financial Officer (CFO) van Ordina N.V.

Den Otter is sinds 2016 lid van de Raad van Bestuur van Ordina. Zij zal haar carrière als CFO en lid van de Raad van Bestuur buiten de IT-sector vervolgen bij een internationaal opererend bedrijf.  

Annemieke den Otter over haar vertrek: “Ik heb met veel plezier deel uitgemaakt van het transformatieproces dat een aantal jaren geleden bij Ordina in gang is gezet. Dat heeft geresulteerd in een sterk bedrijf met goede professionals die in teams onze klanten helpen de uitdagingen in hun sector voor te zijn. Het resultaat hiervan zijn tevreden medewerkers, loyale klanten en bovenal een sterke uitgangspositie naar de toekomst. Dit creëert een natuurlijk moment voor mij om terug te treden als lid van de Raad van Bestuur/CFO van Ordina en een nieuwe uitdaging elders aan te gaan.” 

Johan van Hall, voorzitter van de Raad van Commissarissen: “Wij zijn Annemieke zeer erkentelijk voor alles wat zij gedurende de afgelopen jaren voor Ordina heeft betekend en haar waardevolle bijdrage aan de strategische heroriëntatie. Mede door haar inspanningen is Ordina nu een financieel robuust bedrijf. We vinden het jammer dat ze vertrekt en wensen haar veel succes in het verdere verloop van haar carrière.”