Bart Damstra per november CFO van Macaw

Damstra's voorganger, Ronald Van Es wordt CPO met focus op talent- en people-strategie.  

Per 1 november 2021 treedt Bart Damstra aan als Chief Financial Officer bij Macaw, een digitale dienstverlener die  bedrijven helpt met oplossingen en diensten op het gebied van digitale marketing. Damstra was voor zijn komst naar Macaw, CFO van IT-dienstverlener ilionx. Daarvoor was Damstra zeven jaar werkzaam als CFO bij European Merchant Services in Amsterdam:  Damstra: “Ik heb ontzettend veel zin om het executive team van Macaw te versterken. De bedrijfscultuur waarin er veel aandacht is voor de medewerkers en waarin professionals zich kunnen ontwikkelen past erg goed bij mij."

Damstra's voorganger, Ronald Van Es, gaat zichzelf als Chief People Officer (CPO) richten op talent- en people-strategie.  
 
“Met de aanstelling van Bart en de focus van Ronald op onze mensgerichte cultuur en directe impact op de uitbouw van ons Europese team heb ik alle vertrouwen in een succesvolle groei de komende jaren met behoud van onze kenmerkende en unieke bedrijfscultuur, en efficiënte en mensgerichte werkwijze”, aldus William van der Pijl, CEO van Macaw.