CFO Profiel: Jolanda Lamse-Minderhoud

Jolanda Lamse-Minderhoud staat aan het financiële roer bij PwC Nederland.

In 1992 begon Lamse-Minderhoud al haar carrière bij PwC, waar zij in de loop der jaren uitgegroeid is tot een vrouwelijke topbestuurder, iets waar ze bij PwC trots op zijn.

Haar CFO functie vervult zij sinds 2018. Toen zei ze dat haar belangrijkste doel het digitaliseren van de processen was. Een CFO met een vooruitziende blik, gezien digitalisering nu een topprioriteit is binnen bijna alle sectoren.

Over hoe zij haar carrière in de toekomst ziet zegt zij het volgende: “Ik wil over vijf jaar nog steeds jong en vol energie zijn, ik wil nog elke dag iets leren! Dat doe ik immers al sinds ik mijn loopbaan bij PwC in 1992 begon. Je kunt jezelf hier fantastisch ontwikkelen. Mijn carrière liet tot nog toe elke keer andere keuzes zien.”                                               

Over PwC Nederland
PwC is een internationaal accountants- en belastingadviseurbedrijf. Het hoofdkantoor bevindt zich in Londen.  Bij PwC in Nederland werken ruim vijfduizend mensen vanuit twaalf verschillende kantoren en vanuit drie perspectieven: Assurance, Tax & Legal en Advisory. Het doel van PwC is om diensten te leveren die bijdragen aan het bouwen van vertrouwen in de maatschappij en bij het oplossen van belangrijke problemen. PwC wil daarmee waarde toevoegen aan hun klanten en aan de maatschappij.

Naam: Jolanda Lamse-Minderhoud
Bedrijf: PwC Nederland
Nationaliteit: Nederlands

Carriere
2018 – heden CFO & COO, PwC Nederland

2013 – heden Lid raad van bestuur, PwC Nederland

2020 – heden Supervisory Board Member, Wildlife Justice Commission

2014 – heden Lid raad van toezicht, TNO

1992 – heden Partner, PwC Accountants N.V.

Opleiding
2003 – 2005 MBA Modules, RSM Erasmus Univeriteit

1988 – 1992 Bedrijfseconomie, HZ University of Applied Sciences

Lees ook: CFO van PwC: Werken aan diversiteit en digitalisering

Dit profiel is onderdeel van een reeks. Op CFO.nl worden alle Nederlandse top-CFO's geportretteerd in de rubriek Who's who.

Gerelateerde artikelen