CFO Tak Lam RA vertrekt bij Amvest

Financieel directeur Tak Lam RA verlaat vastgoedontwikkelaar Amvest. Tak Lam heeft gedurende meer dan 15 jaar als CFO en lid van de statutaire directie alle veranderingen die Amvest heeft ondergaan mede vormgegeven.

Tak Lam stapte aan boord vanaf het allereerste begin van het woningfonds van PGGM en Aegon. Hij was mede verantwoordelijk voor de strategische wijziging waarin de managementorganisatie en de fondsen onder beheer gesplitst werden.

De laatste jaren heeft hij zich gericht op de verdere professionalisering van de gekozen organisatievorm. Dit heeft geleid tot verbreding van de portefeuilles onder management, het toetreden van meer dan 15 nieuwe investeerders en een professionele gebieds- en vastgoedontwikkelaar. “Ik kijk met veel plezier terug op mijn tijd bij Amvest, maar dit is een goed moment om weg te gaan en mijzelf op een nieuwe manier te ontplooien in de vastgoedsector”, aldus Tak Lam. Tak Lam blijft in ieder geval tot en met de jaarwisseling in functie bij Amvest.

Tak Lam is sinds 2001 financieel directeur van Amvest. Van 1996 tot 2001 was hij werkzaam als operational controller bij Wilma Group Services en groepscontroller bij Amstelland Ontwikkeling Wonen. Hij begon zijn loopbaan bij KPMG Accountants. Hij studeerde bedrijfseconomie en accountancy aan de Katholieke Universiteit Tilburg.