FC Twente strikt nieuwe financieel directeur

Martijn Hoogstoevenbeld (41) treedt per 1 december in dienst van FC Twente als de nieuwe financieel en operationeel directeur.

Hoogstoevenbeld is nu nog in dienst van de Rabobank, waar hij eindverantwoordelijk was voor het team Intensieve Begeleiding van de aangesloten Twentse Rabobanken. Hij zal vanuit zijn functie rapporteren aan de algemeen directeur en lid zijn van het managementteam.

Edward van der Veen, (interim) algemeen directeur: “We zijn heel blij met de komst van Martijn. Hij is een professional die een belangrijke positie binnen de club gaat invullen. Zijn opgedane ervaringen bij de Rabobank zullen voor FC Twente een absolute meerwaarde zijn. Financiële stabiliteit is belangrijk voor de club. De komst van Martijn is belangrijk voor FC Twente om de club financieel en operationeel klaar te maken voor de toekomst.”

Martijn Hoogstoevenbeld: “Ik ben allereerst trots deze positie bij FC Twente te mogen bekleden. Vanuit mijn ervaring bij de Rabobank heb ik diverse intensieve verandertrajecten geleid. De komende periode zal ik samen met mijn team bij FC Twente bouwen aan een stevig financieel en operationeel fundament, wat nodig is voor ondersteuning van de sportieve, maatschappelijke en commerciële prestaties.”