Frank van Valderen is de nieuwe CFO van Wehkamp

Wehkamp versterkt Raad van Commissarissen en Raad van Bestuur met Frank van Valderen als CFO.

Wehkamp is verheugd dat Frank van Valderen en Anneke Keller in januari 2021 aantreden als Chief Financial Officer en Chief Technology Officer en dat Hein Knaapen in oktober 2020 toetreedt tot de RvC

Graham Harris, CEO Wehkamp: “De komst van Frank van Valderen, Anneke Keller en Hein Knaapen is een belangrijke stap voor de toekomstige ontwikkeling van Wehkamp. Met het aantrekken van deze ervaren talenten kan Wehkamp nog beter invulling geven aan haar ambitie om online de eerste keuze te zijn voor Nederlandse gezinnen.”

Frank van Valderen begint in januari 2021 als Chief Financial Officer (CFO) bij Wehkamp. Momenteel is hij de Finance Director van Zalando’s Fashion Store in Berlijn waar hij in de afgelopen jaren heeft bijgedragen aan de sterke groei van het bedrijf. Daarvoor was Frank van Valderen werkzaam als Finance Director en Director Mergers & Acquisitions bij Philips. Frank van Valderen volgt Blake Booysen op die vijf jaar geleden aantrad als CFO van Wehkamp. Blake Booysen was onder andere verantwoordelijk voor het verder versterken van de financiële positie, het creëren van controlesystemen en de herfinanciering van Wehkamp.