Frans den Houter wordt de nieuwe CFO van Aalberts

Monincx tot april 2025 actief als CFO en zal een jaar aanblijven als adviseur.

Frans den Houter volgt Arno Monincx op, die na 17 jaar bij Aalberts – waarvan zes jaar als CFO – in goed overleg met de raad van commissarissen besloten heeft om na de aandeelhoudersvergadering af te treden. Monincx blijft tot 10 april 2025 actief als CFO en directielid en zal vervolgens gedurende een jaar als adviseur verbonden blijven om een soepele overdracht te ondersteunen.
Den Houter is sinds 2018 CFO bij BAM Groep en heeft daarvoor een lange carrière gehad bij Heerema Marine Contractors, waar hij zes jaar als CFO diende. Zijn voordracht als nieuwe CFO van Aalberts zal worden besproken tijdens de aandeelhoudersvergadering op 10 april 2025.

Peter van Bommel, voorzitter van de raad van commissarissen van Aalberts, spreekt zijn vertrouwen uit in de benoeming van Den Houter: “Met zijn ruime ervaring als financieel leider bij Koninklijke BAM Groep N.V. en andere bedrijven zien wij in Frans den Houter een belangrijke drijvende kracht voor de verdere groei en duurzame ontwikkeling van Aalberts.”

Lees ook op CFO.nl: Arno Monincx (CFO Aalberts): “Sustainablity zorgt voor enorme rugwind.”

Bepaal jij wat AI voor je doet, of bepaalt AI straks wat jij zult doen? Kom hierover in gesprek op 7 november met 300 vakgenoten en experts tijdens Leadership in Finance Summit 2024 in Amersfoort. Meld je nu gratis aan en ontdek hoe AI jouw rol van finance leader herdefinieert.

Gerelateerde artikelen