Linda van Schieveen wordt de nieuwe CFO van Waterdrinker

Van Schieveen treedt aan per 1 september.

Linda van Schieveen treedt per 1 september aan als CFO van Waterdrinker, onderdeel van Dutch Flower Group waar Joost Gietelink sinds 2022 de CFO is. Schieveen gaat ook deel uitmaken van de directie van Waterdrinker, die momenteel gevoerd wordt door algemeen directeur Leon Buskermolen, die vanaf 1 januari in deze positie is gestart.

Van Schieveen heeft meer dan 15 jaar expertise in financiën en IT, zowel bij grote retailorganisaties als bij productiebedrijven en logistieke ondernemingen. Haar recente posities waren binnen Koninklijke ERU en BPost waar zij de eindverantwoordelijkheid had voor financiën. In haar laatste rol was zij  bij Active Ants, een onderdeel van BPost, verantwoordelijk voor de professionalisering en internationale groei van de financiële organisatie.

Als betrokken CFO kun je samen met vakgenoten invloed uitoefenen op de toekomst binnen jouw sector. Bespreek belangrijke trends, ontwikkelingen en strategieën tijdens onze online CFO.nl Panels. Geïnteresseerd in kosteloze deelname? Bezoek CFO.nl/panel voor meer informatie en sluit je aan.

Gerelateerde artikelen