Medius en Columbus breiden strategisch partnerschap uit met nieuwe Infor M3 Cloud Connector

Door samenwerking kunnen M3-klanten activiteiten in een multi-tenant cloudomgeving optimaliseren

Arnhem – Medius, toonaangevend leverancier van cloudgebaseerde oplossingen voor uitgavenbeheer, en IT-dienstverlener Columbus breiden hun langdurige samenwerking uit. Het gezamenlijke klantenbestand van Medius en Columbus dat gebruikmaakt van Infor M3 profiteert vanaf heden van Medius’ innovatieve oplossingen voor uitgavenbeheer en crediteurenadministratie.

Soepele overgang
Samen bieden Medius en Columbus een uitgebreide integratie tussen het M3 Cloud Edition (multi-tenant) ERP-systeem en de Spend Management en Accounts Payable (AP) Automation-oplossingen van Medius. De integratie maakt een soepele overgang naar M3 Cloud Edition mogelijk voor M3-klanten die Medius-software in gebruik hebben. Dankzij de krachtige en flexibele integratie met M3 Cloud Edition kunnen organisaties snel aan de slag en direct de vruchten plukken van geautomatiseerd factuurbeheer. De integratie is beschikbaar voor alle organisaties die momenteel gebruikmaken van of van plan zijn te upgraden naar Infor M3 Cloud Edition ERP.

Ulf Schnürer, VP Partner bij Medius AP Automation, over het doel van de samenwerking: "Medius en M3 hebben een lange geschiedenis van succesvolle integraties, variërend van de Infor M3 on-premise versies, Infor M3 single tenant Cloud en nu de M3 Cloud Edition. Wereldwijd gebruiken in totaal meer dan 160 gezamenlijke klanten deze combinatie. We zien een toenemende vraag naar efficiënte cloudoplossingen. De Infor M3 Cloud Connector stelt ons in staat om organisaties te ondersteunen wanneer zij hun bedrijfsvoering verplaatsen naar de M3 Cloud Edition. De respons is verbazingwekkend. Er zijn al twintig klanten klaar om de nieuwe integratie te gaan gebruiken. Zij profiteren nu al van de snelle speed to value, minimaal IT-onderhoud en een solide datasynchronisatie."

Ole Fritze, Chief Operating Officer bij Columbus, voegt toe: "De uitgebreide samenwerking met Medius stelt M3-klanten in staat om hun activiteiten in een multi-tenant cloudomgeving te optimaliseren en te stroomlijnen. Dit komt de groei en winstgevendheid van organisaties ten goede." 

Medius is een toonaangevende wereldwijde leverancier van cloudgebaseerde oplossingen voor uitgavenbeheer, die organisaties vooruithelpt door de beste procesefficiëntie, kostenbesparing en financiële controle mogelijk te maken. Bijna 4.000 klanten en 500.000 unieke gebruikers wereldwijd zetten de oplossingen van Medius in, wat zich vertaalt in een totale transactiewaarde van meer dan $160 miljard per jaar. Medius werd opgericht in 2001 en verwierf in 2019 Wax Digital, aanbieder van inkoopoplossingen. Het bedrijf heeft meer dan 400 medewerkers in dienst en kantoren in Zweden, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Denemarken, Noorwegen, Nederland en Polen.